Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teemo AP/AD dyskusja

bauzer

Teemo ap/ad  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Teemo ad czy ap

• Ad
      11
    • Ap
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupilem teemo i nie wiem czy ad czy ap prosilbym o +/- udzial w ankiecie oraz build oraz porady jak grac

Opublikowano

moim zdaniem atak speed oraz obrażenia ( ja zawsze kupuje butki te ze 920 jonowy łuk ostrze nieskończoności widmowy tancerz krwiopijce i zaraze) wtedy mam git crita nawet nawet kradziez zycia atak speed zajeb... co 4 strzał leci jeszcze piorun co odbiera 110 dmg magicznych no i crit prawe ciagle bo szybko wali ;]

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Wybieram AD. Teemo AP opiera się tylko na grzybkach, a AD na atakach, które zadają znacznie więcej DMG niż grzybki AP.

Wróciłem ;]

Opublikowano

Polecam ci szczerze Te emo AP!! to jest kosmos!! maxujesz q i e robisz mu attack speed + itemy ap/hp i niszczysz wszystko.. dobrze zbudowany teemo rozjedzie każdego : d

Opublikowano

Ja tam hybryda/ad.

Teemo z powodu blinda jedzie każdego ad carry w late.

+trutka.

Hybryda to sytuacyjnie, a tak normalnie z mojej strony ad.

Opublikowano

Wydaje mi sie ze ad bedzie lepszym rozwiazaniem nawet ankieta to wykazuje. Uwazam ze temat do zamkniecia. Dziekuje wszystkim za pomoc

Opublikowano

Ap - na nooby, Ad- na "ogarniętych".

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...